(Mobiele) websites

Teksten voor websites en voor andere digitale middelen schrijf je anders dan voor papieren media. Zo stelt Google de nodige eisen en doe je er goed aan om in de mobiele versie van je website alle ballast overboord te gooien. Leuk extraatje is de digitale nieuwsbrief, om het contact met je klanten te onderhouden. Het spreekt vanzelf dat ik me hier graag voor inzet. Dat geldt ook als je webwinkel passende teksten nodig heeft.

Print

Folders, brochures, brieven, uitnodigingen, (een serie) artikelen, persberichten, achtergrondverhalen, portretten of een blad vol met verschillende teksten. Ik schrijf ze zo, dat ze prettig lezen en je boodschap overkomt.

LEES MEER

WEBSITE

Teksten voor websites en voor andere digitale middelen schrijf je anders dan voor papieren media. Zo stelt Google de nodige eisen en doe je er goed aan om in de mobiele versie van je website alle ballast overboord te gooien.

LEES MEER

Sociale media

Sociale media als LinkedIn, Facebook, Twitter, Tumbrl, Instagram en Pinterest zijn voor veel organisaties een must. Andere doen er goed aan een keuze daarin te maken.

LEES MEER